Beoordelingen van Dushi Snacks Zwolle

Recente recensies van Dushi Snacks Zwolle

5 sterren na 21 reviews

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere chicken wings met nasi en batata. Snel bezorgd

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijden waten overheerlijk en werden keurig op tijd bezorgd. Er zaten zelfs verfrissingsdoekjes en pepermuntjes bij! Wij zijn zeer tevreden en zullen zeker vaker hier ons eten bestellen!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Dushi Snacks:Dankjewel voor je feedback! We hebben de komende tijd ons focus op het bezorgen.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik waande me weer even op de Antillen! Heerlijk gegeten, warm en op tijd geleverd!

Reactie van Dushi Snacks:Ow wauw! Leuk, dankjewel voor je review

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed eten, precies wat er verwacht wordt. Zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Dushi Snacks:Top, super bedankt voor je reactie

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

Reactie van Dushi Snacks:Dankjewel voor je review

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten zeker nog een X bestellen

Reactie van Dushi Snacks:Tof, dankjewel 🙏🏾

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service, lekker eten en meer dan voldoende! Mij zien ze zeker snel weer! Thnx!

Reactie van Dushi Snacks:WoW, super bedankt voor je reactie! 😊🙏🏾

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Dushi Snacks:Dankjewel! 🙏🏾

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Dushi Snacks:Bedankt voor uw beoordeling

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Dushi Snacks:Dankjewel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Dushi Snacks:Dankjewel!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Eindelijk ook goed Antilliaans eten in Zwolle te vinden. Zeker een aanrader :-)

Reactie van Dushi Snacks:Dankjewel Juliet, goed om te lezen!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten ! Kwaliteit is super , mocht wel iets meer vlees erbij of grote portie opties voor in de toekomst. Maar verder heerlijk

Reactie van Dushi Snacks:Beste Quincy en Thomas, goed om te kezen. Bedankt voor jullie feedback. Vanaf heden kan dat. Als optie extra vlees en/of extra bijgerecht. Dankjewel

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke chicken wings besteld. Echt super lekker

Reactie van Dushi Snacks:Bedankt voor je review Albertina, goed om te Lezen dat ze super lekker waren

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke snackbox besteld! Mooi bezorgd op de fiets! Top ondernemer!

Reactie van Dushi Snacks:Bedankt voor je review Tjerk, waarderen we enorm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Dushi Snacks:Bedankt voor je review Tessa, doen we graag voor Dolfijn!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Dushi Snacks:Bedankt voor je bestelling en review Floor, waarderen we enorm!