Beoordelingen van Dushi Snacks Zwolle

Recente recensies van Dushi Snacks Zwolle

5 sterren na 9 reviews

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Dushi Snacks:Bedankt voor uw beoordeling

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Dushi Snacks:Dankjewel!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Eindelijk ook goed Antilliaans eten in Zwolle te vinden. Zeker een aanrader :-)

Reactie van Dushi Snacks:Dankjewel Juliet, goed om te lezen!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten ! Kwaliteit is super , mocht wel iets meer vlees erbij of grote portie opties voor in de toekomst. Maar verder heerlijk

Reactie van Dushi Snacks:Beste Quincy en Thomas, goed om te kezen. Bedankt voor jullie feedback. Vanaf heden kan dat. Als optie extra vlees en/of extra bijgerecht. Dankjewel

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke chicken wings besteld. Echt super lekker

Reactie van Dushi Snacks:Bedankt voor je review Albertina, goed om te Lezen dat ze super lekker waren

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke snackbox besteld! Mooi bezorgd op de fiets! Top ondernemer!

Reactie van Dushi Snacks:Bedankt voor je review Tjerk, waarderen we enorm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Dushi Snacks:Bedankt voor je review Tessa, doen we graag voor Dolfijn!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Dushi Snacks:Bedankt voor je bestelling en review Floor, waarderen we enorm!